"Hier ontdekte ik dat (online) zichtbaarheid cruciaal is voor de groei van een bedrijf."

Stefan Groningen, Nederland Marketeer

Lees meer verhalen

Wat is je functie?

Het begon allemaal met de keuze voor een brede studie, namelijk bedrijfskunde. Gedurende vier jaar ben ik bezig geweest allerlei facetten binnen een bedrijf te leren kennen. Na een paar jaar ontwikkelde ik mijn interesse voor Online Marketing. Tijdens mijn studie was ik op zoek naar meer uitdaging, wat resulteerde in het verkopen van producten op bol.com en het opzetten van mijn eigen webshop. Hier ontdekte ik dat (online) zichtbaarheid cruciaal is voor de groei van een bedrijf.

Waarom werken mensen hier graag?

In mijn zoektocht naar een stage kwam Fotofabriek op mijn pad. Tijdens mijn stage heb ik niet alleen veel ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied, het was ook een hele leuke periode, zelfs de leukste periode van mijn studietijd als je het mij vraagt! Het vertrouwen en de ruimte om mezelf te ontwikkelen hebben me ertoe aangezet mijn loopbaan bij Fotofabriek voort te zetten. Nu, anderhalf jaar verder, werk ik nog steeds vol enthousiasme bij Fotofabriek!

Hoe omschrijven medewerkers de cultuur van fotofabriek?

Dagelijks stort ik me op uitdagende vragen: Hoe vergroten we de online zichtbaarheid van Fotofabriek? Wat hebben we nodig om te groeien op platformen als bol.com en Amazon? Hoe kunnen we het beste voldoen aan de wensen van onze klanten? Hoe kunnen we de resultaten optimaliseren van advertenties? Door de verscheidenheid in taken is geen dag hetzelfde. Als team staan we elke week voor nieuwe uitdagingen, waarbij je direct het verschil kunt maken.

Als jij een werkplek zoekt waar uitdagingen, ontwikkeling en het delen van ideeën centraal staan, dan is Fotofabriek dé plek voor jou!