"Elke stap, elke nieuwe verantwoordelijkheid bracht een reeks nieuwe ervaringen en vaardigheden met zich mee"

Myrdin Groningen, Nederland Floormanager

Lees meer verhalen

Wat is je functie?

Sinds 2015 heb ik al een inspirerende en verrijkende reis mogen meemaken binnen Fotofabriek. Toen ik hier begon als student op zoek naar een bijbaan, had ik nooit kunnen voorspellen hoe betekenisvol deze stap in mijn leven zou worden. De eerste dagen waren gevuld met leermomenten, nieuwe gezichten en de uitdagingen van het jongleren tussen studie en werk. Maar dankzij de ongelooflijke ondersteuning en het begrip van het bedrijf, kon ik mij zowel academisch als professioneel ontwikkelen.

Waarom werken mensen hier graag?

Het pad van een bijbaan naar een rol als floormanager is er een van toewijding, leren en groei. Elke stap, elke nieuwe verantwoordelijkheid bracht een reeks nieuwe ervaringen en vaardigheden met zich mee. Maar wat me het meest bijblijft, is het plezier dat ik heb beleefd aan deze groei. Het gevoel van prestatie, van erkenning, en van steeds meer bijdragen aan een team en bedrijf waar ik zo gepassioneerd over ben, is onvergelijkbaar.

Hoe omschrijven medewerkers de cultuur van fotofabriek?

Nu, als floormanager, kijk ik met trots terug op de reis die ik heb afgelegd en droom ik over de verdere mogelijkheden die voor me liggen. Misschien is dit nog maar het begin, en wie weet welke nieuwe kansen en uitdagingen de toekomst nog voor mij in petto heeft. Wat ik wel zeker weet, is dat de afgelopen acht jaar een getuigenis zijn van de kracht van toewijding, ondersteuning en groei. Ik ben dit bedrijf oprecht dankbaar voor de kansen die het mij tot nu toe al heeft geboden en kijk uit naar wat de toekomst brengt.