"Het is geweldig om te zien hoe kleine aanpassingen grote positieve gevolgen kunnen hebben."

Marten Groningen, Nederland Procesmanager


Lees meer verhalen

Wat is je functie?

Mijn reis binnen dit bedrijf begon op de IT-afdeling, waar ik mijn passie voor procesverbetering en efficiëntie ontdekte. Dit bracht me ertoe om over te stappen naar mijn huidige rol als Procesmanager, een plek die we in samenspraak gecreëerd hebben.

In mijn functie als Procesmanager ben ik verantwoordelijk voor het stroomlijnen en optimaliseren van operationele processen binnen Fotofabriek. Dit omvat het identificeren van knelpunten, het implementeren van verbeteringen en het waarborgen van een vlotte workflow doorheen de organisatie. Ik ben constant bezig met het vinden van innovatieve oplossingen om onze activiteiten te verbeteren en de tevredenheid van zowel klanten als medewerkers te verhogen.


 

Waarom werken mensen hier graag?

Wat ik het meest boeiend vind aan mijn werk is de mogelijkheid om een directe impact te hebben op de groei en efficiëntie van Fotofabriek. Het is geweldig om te zien hoe kleine aanpassingen in processen grote positieve gevolgen kunnen hebben voor ons bedrijf en onze klanten. 

Ik zou Fotofabriek ten zeerste aanbevelen aan anderen die geïnteresseerd zijn in het creëren van impact en het werken in een teamgerichte omgeving. Hier krijg je de kans om je carrière op te bouwen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf. Fotofabriek is de perfecte plek voor professionals die streven naar groei en een betekenisvolle bijdrage aan de organisatie willen leveren.


Hoe omschrijven medewerkers de cultuur van fotofabriek?

Daarnaast waardeer ik enorm de samenwerking binnen het team. Fotofabriek heeft een cultuur waarin ideeën en input van medewerkers worden aangemoedigd en gewaardeerd. Dit stimuleert ons om samen te werken aan continue verbetering en innovatie.

 Benieuwd naar meer verhalen?

Onze verhalen