"Elke dag is een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga"

Ciaran Groningen, Nederland Productiebeheer

Lees meer verhalen

Wat is je functie?

Mijn naam is Ciaràn, ik ben 26 jaar en op dit moment werk ik als eindverantwoordelijke voor de afdeling ‘Creatie’ bij Fotofabriek. Deze afdeling bevat 2 teams, Productbeheer en Vormgeving.
In 2021 ben ik begonnen als stagiaire vormgeving en ben na afloop van die stage blijven plakken bij o.a. het productie-team, klantenservice en later productbeheer. 

Waarom werken mensen hier graag?

Op dagelijkse basis houd ik mij bezig met het ontwikkelen en beheren van alle producten die wij op onze verschillende webshops aanbieden. Hiernaast zorg ik ervoor dat alle projecten van productbeheer en vormgeving in goede banen verlopen. Het leukste aan mijn werk bij Fotofabriek vind ik de mix tussen technische en creatieve werkzaamheden. Dit zorgt elke dag voor een nieuwe uitdaging en geeft mij de mogelijkheid om mijn creativiteit op een heel breed vlak in te zetten.


Hoe omschrijven medewerkers de cultuur van fotofabriek?

In het team van de afdeling ‘Creatie’ werk ik samen met een team van erg creatieve en getalenteerde collega’s die elk hun eigen expertise hebben. Dit zorgt voor een prettige samenwerking zowel binnen het team als met andere afdelingen. 

Het leuke aan het werken bij Fotofabriek is vooral het feit dat het een jong en informeel bedrijf is. De communicatie onderling en de korte lijntjes tussen de afdelingen binnen het bedrijf zorgen voor een fijne werksfeer. Elke vrijdag zijn er een groot aantal mensen die nog even blijven plakken na werktijd om de week gezamenlijk af te sluiten. Er worden ook regelmatig leuke activiteiten ingepland waar het gehele bedrijf aan kan meedoen.  Fotofabriek bied je heel veel vrijheid om te kunnen doorgroeien en om je skills in te zetten voor het bedrijf. Elke dag is een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aanga.