"Het samenwerken met een hecht team en andere afdelingen voelt als een warm bad."

Ansje Groningen, Nederland Manager klantenservice


Lees meer verhalen

Wat is je functie?

Na jarenlang in de retail te hebben gewerkt als storemanager, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Dit is nu anderhalf jaar geleden. Ik was op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf waar de klant centraal staat. Fotofabriek sloot hier 100% bij aan. De functie klantenservicemanager sprak mij aan, omdat je in contact staat met de klant en het product.

Tijdens mijn werk houd ik mij voornamelijk bezig met het optimaliseren van processen en het ondersteunen van het klantenserviceteam.

 

Waarom werken mensen hier graag?

Het is een jong dynamisch bedrijf dat vol in ontwikkeling staat. Daarnaast werken we met verschillende werktijden waardoor het makkelijk te combineren is met een gezin thuis of studie.  En geen dag is hetzelfde bij Fotofabriek waardoor je nooit in een sleur raakt.

Als je mij zou vragen wat ik het leukste vind aan mijn werk, zou mijn antwoord zijn: "Het samen met het klantenserviceteam zorgen dat de klant tevreden is met het gekochte product, en altijd op zoek gaan naar een passende oplossing!"   

Hoe omschrijven medewerkers de cultuur van fotofabriek?

Binnen Fotofabriek werk je op één afdeling, maar je staat nou in contact met andere afdelingen. Hierdoor heerst er een groot WIJ gevoel. We doen het met zijn allen. En ondersteunen elkaar ook waar nodig.

 Daarnaast is het fijn om te werken in een hecht team, het voelt als een warm bad.Benieuwd naar meer verhalen?

Onze verhalen