"Het mooiste aan mijn werk vind ik de vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg."

Anniek Groningen, Nederland Fotograaf


Lees meer verhalen

Wat is je functie?

Op dit moment werk ik als fotograaf. Ik houd me voornamelijk bezig met de product- en sfeerfotografie van de webwinkels, maar ik maak ook foto's en portretten op de werkvloer en ik film de producten om een nog beter beeld te geven van wat wij aanbieden.

Ik werk sinds 2016 bij Fotofabriek. Na mijn opleiding autonoom beeldende kunst aan Academie Minerva was ik opzoek naar een baan en kwam ik bij Fotofabriek terecht. Ik ben zelf fotograaf, dus het bedrijf viel me gelijk op. Hier begon ik als kwaliteitscontroleur van de fotoboeken en ben ik later doorgegroeid naar productbeheerder en na een 1-jarige opleiding tot beroepsfotograaf ben ik op dit moment aan het werk als fotograaf.

Waarom werken mensen hier graag?

Ik kan Fotofabriek zeker aanraden als werkgever omdat het een bedrijf is waar veel mogelijk is, er wordt gekeken naar je kwaliteiten en hoe je die kan toepassen in het bedrijf. Hierdoor is er veel groei mogelijk wat erg fijn is. Daarnaast is het een super energiek en jong bedrijf waardoor de sfeer altijd goed is.


Hoe omschrijven medewerkers de cultuur van fotofabriek?

Het mooiste aan mijn werk vind ik de vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg over wat ik doe. Ik richt mijn werkweek veel zelf in met wat ik het beste kan gaan fotograferen en mijn collega's weten dat ze bij mij terecht kunnen voor goede fotografie.

Ik zit in een creatief team met vormgevers en productbeheerders naast mij op kantoor. Mijn collega's maken het werk nog een keer zo leuk, want het is altijd gezellig. 


Benieuwd naar meer verhalen?

Onze verhalen